КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

ВЪЛШЕБНИТЕ ДУМИ - Какво да кажем, за да постигнем своето?

ВЪЛШЕБНИТЕ ДУМИ - Какво да кажем, за да постигнем своето?

 
АвторДжона Бъргър
ИздателствоINK
Каталожен №2379
ISBN9789547833975
Година2024
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници244
НаличностВ наличност
Цена
27,00 лв.

Описание

Най-новите научни разработки на автора на световни бестселъри Джона Бъргър разкриват как шест вида думи могат да засилят влиянието ви във всяка област на живота - от умението ви да убеждавате другите и да изграждате по-здрави взаимоотношения до стимулирането на креативността и мотивирането на екипи.

Почти всичко, което правим, предполага използването на думи. Чрез думите убеждаваме, общуваме и се сближаваме. С тях лидерите ръководят, търговците продават, а родителите възпитават.

С тях учителите преподават, политиците управляват, а лекарите обясняват. Дори нашите мисли зависят от езика. Само че някои думи са по-въздействащи от други. Те са по-подходящи за убеждаване, ангажиране на аудиторията и подтикване към действие. Кои са тези вълшебни думи и как можем да се възползваме от тяхната сила?

Във Вълшебните думи Джона Бъргър ви дава възможност да се докоснете до новата наука за езика и да разберете как да я използвате. Технологичният напредък в областта на машинното обучение, компютърната лингвистика и обработката на естествения език, съчетан с цифровизацията на всичко - от мотивационните писма до разговорите, доведе до безпрецедентни прозрения.

Научете как търговци убеждават клиентите, адвокати - съдебните заседатели, а разказвачи на истории завладяват аудиторията; как учители карат децата да помагат, а представители на бюрата за обслужване увеличават удовлетвореността на клиентите; как основатели на стартъпи осигуряват финансиране, музиканти правят хитове, а психолози идентифицират Шекспиров ръкопис, без изобщо да са чели пиесата.

Тази книга е предназначена за всички, които искат да усилят влиянието си. Тя предоставя мощен инструментариум и приложими техники, които могат да доведат до необикновени резултати. Независимо дали се опитвате да убедите клиент, да мотивирате екип, или да накарате цяла организация да види нещата по различен начин, тази книга ще ви покаже как да използвате силата на вълшебните думи.

Д-р Бъргър е световноизвестен експерт по обработка и изменение на естествения език, ролята на думите от уста на уста, оказването на влияние, поведението на потребителите и причините, поради които някои неща се харесват.

Той е публикувал над 80 статии във водещи академични списания, води един от най-известните онлайн курсове в света, а популярни издания като The New York Times и Harvard Business Review често отразяват работата му.Бъргър е бил лектор на стотици големи конференции и събития, съветва различни компании в начален етап на развитие и консултира организации като Apple, Google, Nike, Amazon, GE, Moderna и фондация Гейтс.

Джона Бъргър е професор в Wharton School и автор на международните бестселъри Заразително. Защо нещата набират популярност?, Невидимото влияние и Катализаторът. Как да въздействаме на ума.


Други книги от Книги за общуването

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация