КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

КОНФЛИКТИ: ЗАЩО СЕ СЛУЧВАТ И КАК ДА СЕ СПРАВИМ С ТЯХ - Иновативен win-win подход при спорове в семейството, в партньорската двойка, на работа, в бизнеса и в политиката.

КОНФЛИКТИ: ЗАЩО СЕ СЛУЧВАТ И КАК ДА СЕ СПРАВИМ С ТЯХ -  Иновативен win-win подход при спорове в семейството, в партньорската двойка, на работа, в бизнеса и в политиката.

 
АвторЕлизабет Лукас
ИздателствоЕйч Ем Ар Логос
Каталожен №2274
ISBN9786199243923
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници236
НаличностВ наличност
Цена
25,00 лв.

Описание

В Конфликти: Защо се случват и как да се справим с тях ще разберете:

  • как да управлявате конфликта със себе си;
  • как да разрешавате конфликтите си с другите хора - пътят от един срещу друг до заедно с другите;
  • магическата сила на действието в аванс, или първата крачка, която топи ледове и събаря дългогодишни стени на омраза;
  • защо хората се държат лошо;
  • изкуството да се правят компромиси;
  • как да комуникираме с врага и други.

Един изумително различен подход, при който не просто се търси компромис, а решението, което е добро за всички. Поради огромния читателски интерес тази книга е преиздавана многократно в Германия.

В нея световноизвестната логотерапевтка Елизабет Лукас за пръв път представя в детайли своя метод за разрешаване на конфликти, който разработва и прилага с успех в психотерапевтичната си практика в продължение на повече от 30 години.

Методът е високоефективен при всякакъв тип неразбирателства - в семейството, в бизнеса, в партньорските отношения, на работното място, в политиката, дори при военни кризи.

Макар че конфликтите са неизбежна част от живота на човека, те доста често остават нерешени. Причината се корени в неразбирането на причините, които са ги предизвикали. Това от своя страна води до задълбочаване на проблемите, които се опитваме да разрешим. Получава се порочен кръг, от който понякога е невъзможно да излезем.

Конфликти: Защо се случват и как да се справим с тях заменя изданието Разрешаване на конфликти, постигане на мир.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация