КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Изкуството да говорим пред другите

Изкуството да говорим пред другите

 
АвторДейл Карнеги
ИздателствоИзток-Запад
Каталожен №1345
ISBN9789543218431
Година2011
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници368
НаличностВ наличност
Цена
19,00 лв.

Описание

Дейл Карнеги е пионер на това, което днес е известно като Движение за човешки потенциал. Лекциите и книгите му са помогнали на хиляди хора по света да станат самоуверени, представителни и влиятелни личности.

През 1912 г. Карнеги започва първия си курс по говорене пред публика в Младежката християнска асоциация на Ню Йорк. Както в повечето курсове по онова време, Карнеги започва с теоретична лекция, но веднага забелязва, че учениците му се отегчават и нервничат. Нещо трябва да се направи.

Вече почти век хиляди хора по света използват тази книга като наръчник как успешно да представят себе си и своите идеи пред другите. Това не е курс по старомодното и помпозно-тържествено красноречие, присъщо на дните на национални празници. То е интензивен и изцяло изпитан на практика курс в помощ на бизнесмени и професионалисти, за да се научат да говорят добре както пред публика, така и в частния си живот.

Той е помогнал на хиляди бизнесмени и професионалисти – много от които преди не са могли да вържат и три разбрани изречения пред публика – да станат прекрасни оратори. А освен това, и което е по-важното, този курс изгражда характера. Той засилва вярата и визията и показва на хората как най-пълно да използват талантите си. Превърнал е в успешни лидери много хора, които дотогава са били единствено неми последователи.


Съдържание

Към оригиналното заглавие
Дейл Карнеги (1888-1955)
Към осъвремененото издание
Развиване на смелост и самоувереност
Самоувереност чрез подготовка
Как прочутите оратори са подготвяли речите си
Подобряване на паметта
как да държим будна аудиторията
Основни елементи на успешното говорене пред публика
Тайната на доброто поднасяне на реч
Сценично присъствие и индивидуалност
Как да започнем речта
Незабавно грабване на вниманието на аудиторията
Как се приключва реч
Как да изразиш ясно мисълта си
Как да впечатляваме и убеждаваме
Как да заинтригуваш аудиторията си
Как да предизвикаме действие от страна на слушателите
Подобряване на речника
Приложение



Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация