КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Сериозно за несериозните разговори - Как да общуваме с лекота, да се чувстваме комфортно и да очароваме другите?

Сериозно за несериозните разговори - Как да общуваме с лекота, да се чувстваме комфортно и да очароваме другите?

 
АвторКаръл Флеминг
ИздателствоАвгуст
Каталожен №1324
ISBN9789549688740
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници256
НаличностВ наличност
Цена
17,00 лв.

Описание

Непринудените, ежедневни разговори - всичко онова, което се крие зад трудно преводимата английска дума smalltalk (буквално "малки разговори"), като почнем от "Днес времето е хубаво" и стигнем до размяната на любезности - са залегнали в основата на човешкото общуване. Никое друго комуникационно умение не е така важно както "малките разговори". Винаги е по-добре да се усмихнем и да кажем няколко думи, отколкото да мълчим и да гледаме мрачно.

Защо е толкова трудно да говорим за дреболии?

Непринуденият разговор е лека и елегантна форма на общуване, която изгражда връзка между хората и създава усещане за споделени интереси, доброжелателност и приятелство.

Карол Флеминг ни помага да разберем какво впечатление оставяме в разговор с другите, показва ни кое е хубаво и къде можем да станем по-добри, ако поискаме, как да използваме езика на тялото и колко информация носи гласът ни.

Тя обсъжда как да се облечем, как да се държим и как да се представим. Нещо по-важно, тя описва някои прости и лесно запомнящи се стратегии за водене на разговор, чрез които бързо можем да преминем от "Как си?" към истинска, желана размяна на мисли.

Несериозните, "малки разговори" са езикът на добронамереността, предложение за приятелство, любезни запознанства и усмивки, най-добрият лек за социалната тревожност.

Сега вече няма да ви е трудно да говорим несериозно, дори и с непознати!


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация