КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

ПЕТТЕ НАЙ-ВАЖНИ НУЖДИ НА ДЕЦАТА В НАШИ ДНИ - Уважение, общуване, обич, удоволствие, сигурност

ПЕТТЕ НАЙ-ВАЖНИ НУЖДИ НА ДЕЦАТА В НАШИ ДНИ - Уважение, общуване, обич, удоволствие, сигурност

 
АвторЛиз Бурбо
ИздателствоЕнтусиаст
Каталожен №2234
ISBN9786191645404
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници376
НаличностВ наличност
Цена
23,00 лв.

Описание

Лиз Бурбо е майка на три деца, баба на осем внучета и прабаба на две малки момичета. В своята най-нова книга тя споделя с читателите си своя опит - всичко, което е научила, докато е наблюдавала как растат тринайсетте ѝ деца, както и с какво нейното учение ѝ е помогнало да има по-добра връзка с тях.

Тази книга е за всички родители, баби и дядовци, които срещат трудности в отношенията с децата си (независимо на каква възраст са те), и има за цел да им помогне да изиграят важната роля в живота им с радост, лекота и без непрекъснато упражняване на контрол. Бурбо твърди, че между последните две поколения има огромна разлика и са необходими нови методи, за да получим адекватни резултати в отглеждането и възпитанието на малките жители на нашата планета.

Авторката разкрива петте най-важни нужди на съвременните деца и с помощта на практични съвети ще ви помогне да разберете как да се вслушвате в потребностите им - а това е изключително полезно и за тях, и за вас. Ще си дадете сметка до каква степен фактът, че вървите рамо до рамо с детето си през този все по-динамичен свят, помага и на вас да се адаптирате по-лесно към промените в него.


Други книги от Детска психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация