КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

ПОВЕЧЕ - Бъди повече, давай повече

ПОВЕЧЕ - Бъди повече, давай повече

 
АвторМоузес Налока
ИздателствоКибеа
Каталожен №2224
ISBN9789544749750
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници200
НаличностВ наличност
Цена
19,00 лв.

Описание

В книгата си Моузес Налока разказва истории от собствения си живот, за да ни покаже как непреодолимият стремеж да бъде повече му помага да служи на хиляди хора по света и да напътства най-добрите във всяка сфера. Формулата му звучи просто:

Бъди повече, за да даваш повече! С помощта на неговите съвети олимпийски шампиони грабват златни медали, бизнесмени увеличават приходите си 10 или 100 пъти, висши ръководители извеждат компаниите си до върховете на корпоративния успех. Как ще ти помогне тази книга?

Ако се чувстваш в безизходица, в нея ще намериш полезни стратегии да се измъкнеш от нея и да тръгнеш напред. Ако по някаква причина ти се струва, че не си достатъчно добър, ще разбереш, че си много повече. Ако мислиш, че Вселената ти е отредила прекалено много трудности и изпитания, ще осъзнаеш, че не си единственият.

Книгата представя динамичната история на автора, в която правдиво се преплитат страст, болка и разочарование, пречистване и трансформация. Моузес излива душата си и си позволява да бъде толкова уязвим пред читателя, че разказът му надали ще остави някого безразличен.

Нещо повече - неговата житейска история, поуките от нея и изстраданите му съвети ще катализират важни открития и промени във вашия житейски път. Повече е за всеки, който вярва, че в живота винаги има още и не желае да се примири с нищо по-малко от това, за което копнее.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация