КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

А МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА ПОГОВОРИШ С НЯКОГО - Терапевтът, пациентът и скритото в нашия живот

А МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА ПОГОВОРИШ С НЯКОГО - Терапевтът, пациентът и скритото в нашия живот

 
АвторЛори Готлиб
ИздателствоКолибри
Каталожен №2203
ISBN9786190212065
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници544
НаличностВ наличност
Цена
31,00 лв.

Описание

А може би трябва да поговориш с някого е книга, каквато досега никой психотерапевт не е писал. Това е книга за терапевта, който се подлага на терапия. Книга за начина, по който протича една терапевтична сесия.

Книга за понякога сложните отношения между терапевт и пациент и драматичния път на човека към промяната и душевното равновесие. С разбиране и съчувствие към човешкото страдание авторката ни превежда през своите и на пациентите си изпитания с лекота, професионално умение и ненатрапчиво чувство за хумор. Творба като тази, която държите в ръцете си, на английски се нарича a must-read - книга, която трябва да се прочете на всяка цена.

Авторката на тази уникална книга Лори Готлиб, р. 1966 г., е американска писателка и психотерапевт. Работи като журналистка в NBC по времето когато се снима сериалът Спешно отделение. Тогава решава да завърши медицина и впоследствие става психотерапевт.

Автобиографичната ѝ книга А може би трябва да поговориш с някого е включена от Ню Йорк Таймс в списъка на бестселърите, специално отбелязана е от най-престижните американски списания и е адаптирана за телевизията.

Лори Готлиб преживява трудни моменти в професионалния и личния си живот и по съвет на своя приятелка започва да посещава психотерапевта Уендъл. В същото време работи със своите пациенти. Джон е егоцентричен холивудски продуцент, за когото всички около него са идиоти.

Джули е млада жена, която открива през медения си месец, че е безнадеждно болна. Рита е възрастна дама, която възнамерява да сложи край на живота си когато навърши седемдесет години. Шарлот е двайсетгодишна жена, която се бори със своя алкохолизъм.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация