КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

ДА УСТОИШ В БУРЯТА - Как да изградим способност да се справяме с трудните моменти в живота ни

ДА УСТОИШ В БУРЯТА - Как да изградим способност да се справяме с трудните моменти в живота ни

 
АвторРобин Хенли-Дафо
ИздателствоКръгозор
Каталожен №2056
ISBN9789547714694
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници272
НаличностВ наличност
Цена
21,00 лв.

Описание

Книгата Да устоиш в бурята ни помага в трудните моменти от живота, като очертава пътя за справяне с тях. Този път минава през изграждането на ежедневна устойчивост, която представлява процес на адаптиране в условията на бедствия, травми, трагедии, заплахи или значителни източници на стрес в семейството, работата, със здравето или финансите.

Процесът включва: да се предадем на чувствата си, да ги приемем, да възстановим и продължим живота си, дори ако сме променили посоката. Крайната цел на ежедневната устойчивост е да се насърчи дълбокото лично усещане, че сме добре независимо от всичко.

В Да устоиш в бурята д-р Хенли-Дафо ни насочва - внимателно, стъпка по стъпка - да открием свой собствен път към приемането, справянето с трудните моменти и възстановяването на усещането за комфорт и безопасност.

Книгата:

  • Показва препятствията, които ни вадят от релси и ни пречат да продължаваме живота си.
  • Посочва 5-те стълба, чрез които да освободим силата вътре в нас, за да продължим напред, независимо от това, което животът ни поднася.
  • Дава 4-те фази, през които всеки, застигнат от буря, преминава и излиза по-силен и цялостен.
  • Илюстрира чрез лични истории, изследвания и практически стратегии как да проявим своята устойчивост.

"В един или друг момент животът ще ни събори на земята и ще се разбием на парчета. Важното е какво ще направим с тези милиони парченца. И когато ги събираме, болка по болка, и създаваме нов шедьовър - това представлява истински и смело изживян живот... Да бъдем по-силни от болката си и по-смели от страховете си."
Робин Хенли-Дафо

Д-р Робин Хенли-Дафо е психолог, международен лектор, инструктор по образование и психология и експерт по устойчивост. Носител е на множество награди в Канада, между които 2015 г. за високи постижения в преподаването и за образователно лидерство и иновации за 2018 г. Живее в Онтарио, Канада, със съпруга си Джеф и трите им деца.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация