КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Книги за йогаАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГенетика и генетични болестиГастроентерологияГериатрична МедицинаДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииМикробиологияКниги за ароматерапия и етерични маслаНеврологияНефрологияНеврохирургияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияОбществено здравеПаразитологияПатологияПедиатрияПулмологияПсихология , психотерапия, психоанализаРентген - Образна диагностикаРевматологияСпешна медицина и интензивни грижиаСпортна медицинаСестрински грижиСоциална медицинаСъдебна медицинаСексуална медицинаТоксикологияТрудова МедицшнаУНГ - ОториноларингологияУрологияУчебници за мед. студентиФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитация, ерготерапияХематологияХепатологияХистология, ембриология ,цитологияХирургияХигиена и мед. екологияХимия
ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Физическа и емоционална трансформация

Физическа и емоционална трансформация

 
АвторКоко Ковачев
ИздателствоАктив Ситинг
Каталожен №2028
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници272
НаличностНяма наличност
Цена
22,50 лв.

Описание

Коко Ковачев се занимава активно с кинезитерапия от 2003 година, а от 2015 година задълбочава своята работа в посока Приложна кинезиология. Създател е на метода “Актив Ситинг” и първата в България цялостна програма за физическа и емоционална трансформация – ФЕТ, базирана на Приложна кинезиология.

В програмата  ФЕТ (Физическа и емоционална трансформация) участват хиляди  хора, които ежедневно променят живота си. С тази програма ще можете да рестартирате живота си, да се изчистите от емоционалните и физическите блокажи, да изградите увереност, сила и спокойствие.

За кого е подходяща тя? Ако търсите алтернативни и нелекарствени начини за подобряване на здравето си, ако търсите спокойствие и живот в хармония, тогава ФЕТ е точно за вас! Тази тримесечна програма е за хора, които искат да предприемат последователно необходимите действия, за да подобрят своето физическо и емоционално здраве. Може да работите в удобно за вас време от дома, офиса и дори парка.

Какво представлява програмата? Програмата ФЕТ включва работа на физическо и емоционално ниво заедно с лечебната гимнастиката „Актив Ситинг“. Тази програма има за цел да ви научи да слушате себе си, да разбирате своите емоции и да се освободите от тежестта на страданията от миналото. Това е процес, обучение, което ще ви даде стъпките за ежедневна работа върху себе си.

Програмата ФЕТ съдържа 6 модула и се фокусира над основни емоции като: страх, гняв, яд, обида, вина; както и обич, радост, щастие, увереност и самоуважение. Работата се състои в използването на утвърждения и практики, които Коко е систематизирал специално за да се справи със своя дисбаланс, както и с този на своите пациенти, а сега ще помогнат и на вас.

Програмата ФЕТ ще ви помогне да успокоите нервната си система и да приемате по-спокойно нещата, които ви се случват. Ще добиете повече увереност в себе си. Ще притежавате повече енергия и осъзнатост да погледнете от друга гледна точка на живота и ситуациите, с което да взимате по-адекватни и удовлетворяващи решения. Да си позволите да сте щастливи, обичани и да се радвате на живота, както го правят малките деца.

Всичко това е постижимо за всеки, който е решил да се променя и да поеме 100% отговорност за всичко, което му се случва в живота. Без обвинения и прехвърляне на отговорности към други хора.

A най-хубавото в програмата ФЕТ е, че не е необходимо да вярвате в нея, а само да я изпълнявате редовно.


Други книги от Физиотерапия, рехабилитация, ерготерапия

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация