КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

ЧЕРНАТА ОВЦА- Освободи своето изключително, вдъхновяващо, скрито Аз

ЧЕРНАТА ОВЦА- Освободи своето изключително, вдъхновяващо, скрито Аз

 
АвторБрант Менсуор
ИздателствоIntense
Каталожен №2021
ISBN9789547833685
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници136
НаличностВ наличност
Цена
18,00 лв.

Описание

Увлекателни и същевременно поучителни истории, мъдри съвети и напътствия, безпощадно чувство за хумор и ирония - всичко това ви предлага този практически пътеводител за житейски успех - независимо какво е определението ви за успех.

Черната овца е 100% черна овца, автентична, самородна, самата себе си. Никой не е в състояние да ѝ влияе, променя, трансформира в нещо извън природата ѝ. В тази изключително силна книга Брант Менсуор ви води и показва как да откриете вашата черна овца - петте основни ценности, които съставляват същността ви, вашия Аз - а целта е да живеете максимално пълноценно.

"Тази книга напълно ще промени начина ви на живот."
Лора Гаснър Отинг, писател

"Ако искате да бъдете автор на собствената си житейска история, това практично и завладяващо четиво със сигурност ще ви помогне да го постигнете."
Фил М. Джоунс, писател

"Брант Менсуор ни отвежда на пътешествие, в което определяме ценностите, с които не бихме направили компромис, проявяваме ги свободно и преставаме да импровизираме относно целта на живота ни. С помощта на конкретни примери, кристално ясни послания и лични истории - колкото забавни, толкова и трогателни - Брант показва как вие може да живеете според своите ценности, въплъщаващи вашата черна овца."
Джим Найт, автор на бестселъра Culture That Rocks

"Никога не съм успявала да визуализирам същностните си качества и ценности... досега. От тук насетне ще се грижа за черната си овца ежедневно."
Алисън Ливайн, писател, оратор и изследовател

"Това не е, повтарям, не е типичната книга в стил хайде да разберем кои са вашите качества и ценности. Това, което Бран Менсуор е написал, граничи с гениалното."
Мелиса Уигинс, съосновател на Фондацията за борба с рака при деца Cannonball Kids

Брант Менсуор е обявен за един от Топ 10-те мотивационни лектори в Америка. Той е реномиран писател, популярен водещ на подкаст, награждаван музикант. Rock Star Impact, бутиковата агенция, която ръководи, предлага индивидуални и корпоративни обучения с основен фокус стойностно-базираното лидерството. Консултирал е Netflix, Verizon, SunTrust, Microsoft, ESPN, Hilton и много други.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация