КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Милиардерът и монахът - Обикновена история за пътя към необикновеното щастие.

Милиардерът и монахът - Обикновена история за пътя към необикновеното щастие.

 
АвторВибхор Кумар Сингх
ИздателствоКибеа
Каталожен №1730
ISBN9789544749484
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници12
НаличностВ наличност
Цена
10,00 лв.

Описание

Увлекателна история за двама мъже от различни слоеве на обществото, чиито жизнени пътища се пресичат, докато търсят отговора на изконния въпрос - Щастлив ли съм? Два свята - на марковите костюми (изобилието) и монашеското расо (минимализма) се преплитат в едно провокиращо бизнес начинание, свързано с оживяването на Шангри-ла, мистичната страна-утопия от романа на Джеймс Хилтън Изгубеният хоризонт (Lost Horizon).

Дали не се предоверяваме на вкоренените в обществото представи за щастие? Ами ако са фалшиви? Да, щастието не е цел, но това прави ли го непостижимо? Дали пък обикновеният път не води до необикновени проникновения?

Смислен и проницателен разказ за най-важния житейски урок, свързан с основните съставки и подправки на щастието, който всеки научава по различен начин. Щастието не е абстрактна или философска енигма, а постижимо и достъпно за всекиго състояние на ума, което ще му позволи да превърне нещо на вид незначително и дребно в извор на радост и удовлетворение.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация