КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Защо никой не ми го е казал досега? - Прости техники за справяне със сложните проблеми.

Защо никой не ми го е казал досега? - Прости техники за справяне със сложните проблеми.

 
АвторД-р Джули Смит
ИздателствоСиела
Каталожен №1712
ISBN9789542839644
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници320
НаличностВ наличност
Цена
16,90 лв.

Описание

Защо никой не ми го е казал досега? е истински наръчник по душевно здраве, в който са разкрити много от методите, използвани от скъпоплатените психолози, за да помагат на своите пациенти.

Доктор Джули Смит обяснява на прост език експертните съвети, комбинирани с полезни техники за всичко, което животът може да изпречи на пътя ви. Психоложката обяснява нагледно как работи човешкият ум и дава насоки как да се поддържа здравето му всеки ден.

Част от разгледаните теми в книгата са:

  • справяне с безпокойството и стреса;
  • надмогване на критиката и неодобрението;
  • борба с лошото настроение;
  • изграждане на самочувствие;
  • намиране на мотивация;
  • умението да си прощаваш;
  • превъзмогване на скръбта.

Тази книга се занимава с проблемите от всекидневието и предлага лесни, практични решения, които могат да променят живота ви към добро.

Доктор Джули Смит, една от големите онлайн сензации, споделя вече и в книга дългогодишния си опит като клиничен психолог, за да покаже на всеки как да се справи с предизвикателствата на живота и как да подобри емоционалното и менталното си здраве. Тя има близо милион последователи в Инстаграм и 3,6 милиона последователи в ТикТок, а видеата ѝ имат над 43 милиона харесвания!

"В тази книга анализирам всичко, научено от мен като психолог, и обобщавам най-ценното познание, мъдрост и техники от практиката, с които съм се сблъсквала и които са променили живота ми, както и живота на хората, с които съм работила. Тук ще получите яснота относно емоционалните си преживявания и ясна идея как да се справяте с тях."

Д-р Джули Смит


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация