КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Да получиш любовта, която искаш - Наръчник за двойки

Да получиш любовта, която искаш - Наръчник за двойки

 
АвторХарвил Хендрикс
ИздателствоИзток-Запад
Каталожен №1711
ISBN9786190102472
Година2018
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници376
НаличностВ наличност
Цена
19,00 лв.

Описание

"Бракът не е статично състояние, a психологическо и духовно пътешествие. Започва във възторга на първата тръпка, преминава с лъкатушене през подводните скали на себеткриването и постига кулминация в създаването на интимен, жизнерадостен и продължителен съюз. Пълният потенциал на подобна връзка зависи не толкова от способността ви да привлечете идеалния партньор, а от желанието ви да опознаете скритите страни на собствената си личност."
Д-р Харвил Хендрикс

Чувствате се разочаровани, обезсърчени или нещастни във връзката си? Струва ви се че не получавате любовта, която искате? Време е за промяна.

Запознайте се с една от най-успешните книги за интимни взаимоотношения, превърнала се в класика в жанра и помогнала на милиони двойки да върнат любовта във връзката си. Да получиш любовта, която искаш е преведена на повече от 50 езика и се използва за брачна терапия в редица държави по света.

Д-р Хендрикс описва хронологично етапите на връзката - привличане, романтична любов и борба за власт. С проницателност и дълбоко разбиране ни разкрива причините за дисфункционалното поведение и проблемите във връзката, помагайки ни да осъзнаем и да избегнем грешките в отношенията ни.

Авторът разглежда методите за постигане на "съзнателен брак", където ранните фази на романтиката са отново събудени, а конфронтацията бавно се замества с израстване и подкрепа. Накрая д-р Хендрикс предлага серия от доказали ефективността си упражнения, благодарение на които достигаме до дълбоки прозрения за нас самите и отношенията ни с партньора, до разрешаване на конфликтите и връщане на живеца във връзката. Стъпка по стъпка се учим да се освобождаваме от самоунищожителното поведение и да получваме повече обич, подкрепа и удовлетворение във връзката си.

Харвил Хендрикс (роден през 1935 г.) е автор на книги за самопомощ, както и такива за взаимоотношенията, като заедно със съпругата си Хелън Хънт е създателят на "Имаго" терапията за успешни взаимоотношения (Imago Relationship Therapy). Хендрикс е най-известен с книгата си "Да получиш любовта, която искаш", бестселър на Ню Йорк.

Хендрикс е най-известен с книгата си "Да получиш любовта, която искаш", бестселър на Ню Йорк Таймс, който печели огромна популярност в Америка. Хендрикс има докторска степен по психология и религия от училището по теология към Чикагския университет. Със съпругата си основава неправителствена организация, която подготвя терапевти за "Имаго" терапията.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация