КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Знам как да те спечеля - Как да привличаме хората и да разгадаваме техните намерения с техники на ФБР

Знам как да те спечеля - Как да привличаме хората и да разгадаваме техните намерения с техники на ФБР

 
АвторДжак Шейфър, Марвин Карлинс
ИздателствоАсеневци
Каталожен №1576
ISBN9786197586671
КатегорияПсихология
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници292
НаличностВ наличност
Цена
22,00 лв.

Описание

Бивш агент на ФБР и специалист по поведенческа прогноза ви учи как да разкривате човешките намерения и да влияете на това как ви възприемат околните.

Тази книга съдържа инструментите, нужни за превръщането на непознатите в приятели. Ще се запознаете със стратегия за анализ на хората чрез техники, използвани във ФБР и контраразузнаването.

Отношенията, които ще изградите чрез прилагането на тези техники, ще са дълготрайни и основани на откровеност и симпатии. Ще научите не само как да привличате и печелите хората на своя страна, но и как да им влияете. Специално внимание е отделено на това как да повишите своя коефициент на харесване и да разпознавате лъжите онлайн или на живо.

Книгата ще ви запознае и със силата на невербалните знаци, които убеждават околните да ви приемат и разкрият какво всъщност мислят за вас. Представените методи са доказани във времето, а резултатите от прилагането им са мигновени. Спечелете всеки на своя страна и използвайте силата на влиянието със "Знам как да те спечеля".

Джон "Джак" Шейфър е психолог, професор и бивш агент на ФБР. 15 години от службата му преминават в контраразузнавателни мисии, а 7 години в Програмата за поведенчески анализ към отдела за национална сигурност на ФБР.


Съдържание

Тайната да бъдеш харесван
Формулата на приятелството
Как да ви забележат, преди да сте казали и дума?
Златното правило на приятелството
Да говорим езика на приятелството
Сближаването
Подхранване и поддържане на дългосрочни връзки
Опасностите и възможностите, които крият връзките в един дигитален свят
Формулата на приятелството в действие
Приложение
Библиография
Благодарности
За авторите



Други книги от Психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация