КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Без депресии и стрес! Техника за емоционално освобождение (ТЕО)

Без депресии и стрес! Техника за емоционално освобождение (ТЕО)

 
АвторЕмили Крайтън
ИздателствоПаритет
Каталожен №1155
ISBN9786191532636
КатегорияПсихология
Година2020
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници160
НаличностВ наличност
Цена
15,00 лв.

Описание

2-ро допълнено издание.

В тази книга е представен методът ТЕО (Техника за емоционално освобождение) на американския инженер и експерт по личностно развитие Гари Крейг, основан на принципите на източната медицина и западната психология.

Крейг споделя схващането на източните психолози, че всички негативни емоции започват с разстройство на енергийната система, причинено от подсъзнателните вярвания и модели, тоест от енергийните блокажи.

Емили Крайтън е психотерапевт, последовател на Гари Крейг, автор на няколко книги, в които разработва собствени техники при прилагането на ТЕС (ТЕО). Тези техники помагат при тревоги и вълнения, физическа болка, фобии, безсъние и други състояния. Те са лесни за употреба, могат да се овладеят от всеки, при това с отлични резултати.

От тази книга ще научите, че физическото и емоционалното ви здраве са пряко свързани, и заедно представляват гаранция за качеството на живота ви.


Други книги от Психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация