КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Смела, а не перфектна

Смела, а не перфектна

 
АвторРешма Сауджани
ИздателствоВдъхновения
Каталожен №1500
ISBN9786197342611
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
НаличностВ наличност
Цена
20,00 лв.

Описание

Страхувайте се по-малко, проваляйте се повече и живейте по-дръзко. Представете си какво би станало, ако живеете, без да се страхувате, че не се справяте достатъчно добре. Ако не ви пука как изглежда животът ви в "Инстаграм". Ако се освободите от чувството за вина и спрете да се самообвинявате, че правите чисто човешки грешки. Какво би станало, ако всеки път избирате по-смелото решение? Ако сте по-смела?

Като жени твърде много от нас се чувстват смазани под тежестта на собствените си очаквания. Опитваме се да се харесаме на всички, пропускаме възможности, които ни плашат, и на всяка цена се стремим да избегнем отказа. В тази книга Решма Сауджани показва на всички жени, как да избираме смелостта пред съвършенството.

Стремежът към съвършенство ни поставя в среда, в която се чувстваме в безопасност, но смелостта е тази, която ни извежда на пътя, по който би трябвало да вървим. Смелостта ни дава силата да говорим открито, да загърбим всичко, което ни прави нещастни, и сами да станем автори на точно нашия си смел и изпълнен с радост живот.

Решма Сауджани е говорител в "TED Talks", основател и главен изпълнителен директор на организация с нестопанска цел "Girls Who Code". Включена в класацията на списание "Форчън" "40 под 40", носител е на наградата "Иноватор" на "Уолстрийт джърнъл" и е обявена за една от най-влиятелните жени, които променят света според списание "Форбс".

"Харесвам тази книга! Тя отправя навременно послание към момичетата и жените от всички възрасти: съвършенството е не само невъзможно, но и още по-лошо - то е коварно."
Анджела Дъкуорт, почетен преподавател с отличие "Кристофър Брауни", професор по психология в Пенсилванския университет и автор на бестселъра на "Ню Йорк Таймс" "Grit"


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация