КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Обичам се - Книга с упражнения за жени

Обичам се - Книга с упражнения за жени

 
АвторМеган Логан
ИздателствоAVA Books
Каталожен №1371
ISBN9786199164921
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници176
НаличностВ наличност
Цена
19,90 лв.

Описание

Впуснете се в пътуването към любовта към себе си! Изпитвате затруднения в комуникацията с близките си? Не се чувствате добре в кожата си? Угаждате на другите и поставяте техните нужди пред своите?

Ако се припознавате в поне едно от тези твърдения, "Обичам се!" е ключът към промяната. Да обичате себе си не означава да сте самовлюбени. Означава да се цените такива, каквито сте, да се опитвате да растете, да приемате грешките като уроци, да се разбирате по-добре, да бъдете своята най-добра приятелка. Защото единственият човек, с когото със сигурност ще бъдете до края на живота си, сте самите вие.

Невинаги е лесно да се отнасяме към себе си с любов и състрадание. В ръцете си държите книга с практики и упражнения, от които ще научите нови неща за себе си, ще се забавлявате и ще се замислите. Някои отговори няма да ви харесат особено, но това е знак, че сте на прав път - към своята по-добра версия.

В книгата ще откриете:

  • отговор на въпроса защо е важна любовта към себе си;
  • как да започнете да я практикувате;
  • доказани техники - вдъхновяващи цитати, утвърждения, упражнения, които се основават на положителна психология и други.

Ако преминавате през труден период, ако имате съмнения в себе си или искате да достигнете пълния си потенциал, направете първата крачка. Защото единственият начин да обичате пълноценно останалите е на първо място да обичате себе си.


Съдържание

Въведение
Да поговорим за любовта към себе си

  • Истината за любовта към себе си
  • Подготовка за предстоящия път

Обичайте се повече

  • Започнете оттам, където сте в момента
  • Развийте състраданието към себе си
  • Освободете се от съмненията в себе си
  • Изградете усещане за собствена значимост
  • Излекувайте взаимоотношенията си
  • Приемете себе си

Заключителни думи за любовта към себе си
Допълнителни източници на информация
За автора



Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация