КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Емоциите. Вълнения... и аз във всички мои състояния!

Емоциите. Вълнения... и аз във всички мои състояния!

 
АвторСесил Лангоне
ИздателствоПрозорец
Каталожен №1434
ISBN9789547339897
Година2018
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници32
НаличностВ наличност
Цена
7,90 лв.

Описание

През целия ни живот емоциите играят основна роля по отношение на личното равновесие, реакциите и поведението. Те ни дават информация за това как се чувстваме и от какво имаме нужда, за да сме добре. Влияят и на отношенията ни с хората около нас.

Емоциите подлагат всеки човек на сложна опитност, която често ни е трудно да осмислим, дори когато вече сме пораснали.

Детето има нужда от подкрепата на възрастния, за да разбере своите чувства. Да научим малкото човече да ги разпознава, означава да го поканим да започне да слуша тялото си. Това ще му помогне да управлява ресурсите, които емоциите и разумът произвеждат.

"Eмоциите. Вълнения... и аз във всички мои състояния!" е книга, която се обръща към детето, за да го покани да говори за своите чувства. Прочетете я заедно с него, за да прекарате споделени моменти на топлина и конструктивни разговори - повод то да опознае важни понятия, които ще му дадат възможност да отговори по-добре на своите потребности. В ръцете си държите албум, който помага на детето да порасне.


Други книги от Детска психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация