КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Да прецакаш Дявола. Луксозно издание - Тайната за постигане на свобода и успех.

Да прецакаш Дявола. Луксозно издание - Тайната за постигане на свобода и успех.

 
АвторНаполеон Хил
ИздателствоAMG Publishing
Каталожен №1376
ISBN9786197494310
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаТвърда
Страници288
НаличностВ наличност
Цена
1,00 29,90 лв.

Описание

Дяволът казва: "Ако хората използваха времето, прекарано в страх, за да направят нещо полезно, те биха получили всичко, което желаят в материалния свят, и всичко, което им е нужно, за да се спасят от мен след смъртта си".

Книгата "Да прецакаш Дявола" е публикувана за първи път през 2011 г. в САЩ и в България. Вече 10 години се радва на огромен читателски интерес и се нарежда сред най-продаваните книги за личностно развитие. Луксозното издание с твърди корици ви подарява и "Тайната глава", която не е включена в друго издание.

Наполеон Хил е познат на милиони хора като автор на книгата "Мисли и забогатявай" - най-продаваната книга за самоусъвършенстване в света. Малко след излизането ѝ, през 1938 г., той пише "Да прецакаш Дявола". Ръкописът на новата книга съдържа изпълнено с изключителни прозрения за човешката природа интервю с Дявола. Смятана за твърде скандална и противоречива от семейството на автора, книгата така и не вижда бял свят и остава скрита.

Повече от 70 години след написването ѝ, тя най-накрая намира пътя към своите читатели благодарение на фондация "Наполеон Хил" и редакцията и коментарите на Шарън Лехтър - съавтор на книгата "Богат татко, беден татко".

"Да прецакаш Дявола" по думите на самия Хил дава на човек ключа от затвора, в който той сам се е поставил. Като се осланя на умението си да достига до корените на човешкия потенциал, Наполеон Хил изучава и обяснява всички онези фактори, чрез които ние, хората, възпрепятстваме собствения си успех - страхове, негативни мисли, вредни навици, склонност към мързел, отлагане и отчаяние, и ни помага да открием Дявола в себе си и да го надхитрим.

Провокативна и вдъхновяваща, книгата се появява в точния момент, за да ни покаже как да преодолеем ограниченията си и да открием своя път в едно време на несигурност и тревожност.

"Наполеон Хил е един от най-влиятелните мислители на Америка, който продължава да ни въздейства и днес. Този непубликуван досега ръкопис, редактиран вещо от Шарън Лехтър, разкрива как страхът и липсата на увереност в себе си могат да ти попречат да постигнеш успех. Свободните пазари се крепят на свободни хора и вяра."
Стив Форбс, главен редактор на сп. "Форбс"


Съдържание

Бележка към читателите
Предговор
Моята първа среща с Андрю Карнеги
Нов свят се разкрива пред мен
Странно интервю с Дявола
Да се носиш по течението с Дявола
Признанията продължават
Хипнотичен ритъм
Семената на страха
Определеност на целта
Образование и религия
Самодисциплина
Да се учиш от поражението
Околна среда, време, хармония и внимание
Обобщение
Послепис
Размишления
Благодарности
Наполеон Хил (1883 - 1970)
Шарън Лехтър
Тайната глава от книгата "Да прецакаш Дявола"



Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация