КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

БЪРНАУТ FOR DUMMIES - Забавете темпото и намерете удовлетворение по начина на Dummies

БЪРНАУТ FOR DUMMIES - Забавете темпото и намерете удовлетворение по начина на Dummies

 
АвторД-р Ева Селхъб
ИздателствоАлексСофт
Каталожен №2363
ISBN9789546564771
Година2024
Размер16 х 24 см.
КорицаМека
Страници376
НаличностВ наличност
Цена
28,00 лв.

Описание

Чувствате се преуморени, стресирани, изтощени и претоварени? Бърнаут For Dummies ви показва как да намалите напрежението, без да се отказвате от нещата, които трябва да свършите. Чрез майндфулнес, медитация, състрадание и любов към себе си можете да си върнете живота.

Обясненията и упражненията в тази книга ще ви помогнат да идентифицирате източниците на бърнаут, да се върнете в изходна позиция и да продължите напред с повече устойчивост, така че да спрете да се давите и да започнете да процъфтявате.

В книгата:

  • познайте кога сте прегорели;
  • разберете защо и кога настъпва бърнаут;
  • овладейте умората от състрадание;
  • станете по-устойчиви;
  • освободете се от стреса с ръководство за размисъл и упражнения;
  • помогнете на служителите да се развиват.
  • Ева Селхъб е сертифициран лекар, лектор, учен, коуч по лидерство и ефективност и консултант в областта на корпоративното здраве и устойчивост.

Тя се съсредоточава върху подпомагането както на физически, така и на корпоративни лица да станат устойчиви, да избегнат или да се справят с бърнаута и да постигнат трансформиращо здраве и благополучие. Публикувала е в медицински списания и в национални издания, включително The New York Times и USA Today.


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация