КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Писма до моите деца - Житейската мъдрост, която предаваме на децата си.

Писма до моите деца - Житейската мъдрост, която предаваме на децата си.

 
АвторДаниел Тейлър
ИздателствоНов човек
Каталожен №1373
ISBN9789544070953
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници190
НаличностНяма наличност
Цена
10,90 лв.

Описание

Какво цените най-много в живота? Какво бихте искали да завещаете на децата си?

Когато си задава тези въпроси, Даниел Тейлър неусетно започва да си спомня случките от миналото. Как танцувал с момичето, което винаги избирали последно, как се отегчавал като го водели на църква, как се изправил лице в лице с кварталния хулиган.

Като се връща към тези преживявания и ги преразказва на децата си в писма, той започва да споделя своите най-дълбоки и съкровени убеждения за самочувствието, приятелството, семейството, честността, и вярата в Бога.

В тези писма ще откриете цяло съкровище от истории, които ще ви пренесат назад в собственото ви минало. Ще откриете, че преосмисляте ценностите си, както и онова, което искате да оставите на децата си.


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация