КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

 
ИздателствоАлексСофт
Каталожен №1360
Година0
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
НаличностВ наличност
Цена
25,00 лв.

Описание

Диалектична поведенческа терапия може да ви помогне да промените живота си.

Диалектичната поведенческа терапия (ДПТ) е базирана на доказателства терапия, която комбинира елементи от когнитивната и поведенческата терапия със стратегии за осъзнатост и приемане, за да помага на хора, които се борят с нестабилни и бързо променящи се емоции, негативни мисловни модели и вредно поведение.

Този наръчник прави ДПТ лесна за разбиране, като ви учи на умения за управляване на болезнени емоции, стресови ситуации и бурни връзки. Тези автори, които са експерти по ДПТ, предлагат креативни идеи, планове за лечение и стратегии, които ще направят тази терапия достъпна за всеки, искащ да управлява емоционалното страдание, депресия, фобии, стрес, тревожност и други.

В книгата ще откриете:

  • разбиране на ДПТ и научаване как да я прилагате;
  • откриване на по-здравословни начини за управление на вашите емоции;
  • подобряване на качеството на вашите връзки;
  • изследване на начини за практикуване на осъзнатост;
  • подобряване на вашата способност да толерирате тревожните ситуации.

Джилиън Гален, доктор по психология, е инструктор по психология в Медицинското училище към Харвард и програмен директор на 3East Girls Residental DBT Treatmant Program в болницата McLean в Белмонт, Масачузетс. Доктор Блейз Агуайър е медицинският директор на 3East, център за ДПТ в болницата 3East в Белмонт, Масачузетс и треньор по диалектична поведенческа терапия.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация