КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Тънкото изкуство на съблазняването

Тънкото изкуство на съблазняването

 
АвторМарк Менсън
ИздателствоХермес
Каталожен №1343
ISBN9789542621225
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници336
НаличностВ наличност
Цена
15,90 лв.

Описание

Как да привличаме жените с честност - от автора на световните бестселъри "Тънкото изкуство да не ти пука" и "Всичко е прецакано" практически наръчник за запознанства и срещи специално за мъже!

В тази книга Марк Менсън представя нов тип стратегия за успешно флиртуване и интимни отношения, като призовава: Не се прави на готин мъж, стани готин мъж! Според него, вместо да използват глупави трикове и евтини номера, мъжете трябва да залагат на личностното си развитие и честността. Съветите му се базират както на личен опит, така и на психологически проучвания, като фокусът е върху емоционалния аспект на съблазняването.

В наръчника мъжете ще намерят много полезна информация, независимо дали са необвързани, или имат сериозна връзка. Те ще научат какъв тип поведение привлича жените, кои убеждения саботират успеха им, как да водят приятен и непринуден разговор, как да преодолеят тревожността си и много други работещи идеи.

Авторът не обещава да разгадае мистерията какво искат жените, но гарантира, че благодарение на съветите в книгата мъжете ще подобрят значително отношенията си с нежния пол.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация