КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

ТИМУСЪТ: жлезата на имунитета - Капанът короновирус?

ТИМУСЪТ: жлезата на имунитета - Капанът короновирус?

 
АвторРосица Тодорова; Християна Драгостинова
ИздателствоРаспер
Каталожен №1076
ISBN9789543451562
КатегорияCOVID 19
Година2020
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници136
НаличностВ наличност
Цена
12,00 лв.

Описание

След като класическите оръжия, оръжието за масово поразяване, психотронните оръжия и химическите оръжия не постигнаха своята цел, Световното Мракобесие измисли друг метод за тотално подчиняване и контролиране на Човечеството - КОРОНАВИРУСА.

Човечеството попадна в този капан, изкован от много пари, подкупни медии, медици и политици, и спасение скоро няма да има. Днес краткото наименование на това коварно оръжие е СТРАХ.

Страх, който парализира целия живот на планетата Земя, окова икономиката, науката, изкуството, спорта и здравеопазването в цял свят. Отменени бяха всички спортни състезания, включително Европейското първенство по футбол и Олимзпиадата в Япония. Такова нещо не се е случвало и в най-кръвопролитните дни от човешката история. Какво става? Толкова ли е опасен коронавирусът?

Един от най-загадъчните органи в човешкия организъм е тимусът, наречен вилоподобна жлеза, заради своята форма. При възрастните тя е атрофирала, но това не пречи те да водят съвсем нормален живот.

В тази книга ще ви разкажем колко важна жлеза е тимусът за нашата имунна система. Системата, която е единствения сигурен страж не само срещу коронавируса, но и срещу други вируси, бактерии и паразити.


Други книги от COVID 19

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация