КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Коронавирус: Вирусът убиец

Коронавирус: Вирусът убиец

 
АвторИгор Прокопенко
ИздателствоБард
Каталожен №1075
ISBN9789546559876
КатегорияCOVID 19
Година2020
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници176
НаличностВ наличност
Цена
15,00 лв.

Описание

Космически пътешественик или мутант от секретна лаборатория? Как да се опазим от коронавируса? Неизвестни факти за трагедията в Ухан! Възможен ли е биологичен Апокалипсис?

Коронавирусът убиец 2019-nCoV се появи в Китай в края на 2019 година. Според статистиката през първия месец са потвърдени 32 хиляди случая на заболяването. Лечение няма, ваксина няма, броят на леталните изходи наброява хиляди. Откъде се е взел този неизвестен на науката вирус? Според официалната версия източникът на заразяването е пазарът за риба. Съдбоносна случайност: някой продавал месо от диви животни, някой не си измил ръцете преди хранене... Може ли да вярваме на тази версия?

И още:

  • Вирусът се оказа в пълна готовност да се предава от човек на човек. Защо това не е ставало и преди?
  • Какво казват участниците и очевидците за странностите на тази трагедия, започнала през зимата на 2019 / 2020 в китайския град Ухан?
  • Има ли основания да се твърди, че истинският брой на жертвите на новия коронавирус е десетки пъти повече и че стремително ще расте?
  • Може ли човечеството да е заплашено от смъртоносна пандемия?
  • Как да се опазим от тази страшна болест?


Журналистическото разследване на Игор Прокопенко, документалист и телевизионен водещ, проведено непосредствено в Китай, а също и в Москва и Новосибирск, където изтъкнати лекари и биолози изучават най-опасните вируси (там има и сътрудници на разузнаването), ще отговори изчерпателно на тези и на други въпроси за вируса убиец.


Други книги от COVID 19

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация