КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Лош дъх

Лош дъх

 
АвторВладимир Панов
ИздателствоМЕДИНФОРМ ЕООД
Каталожен №733
КатегорияЗа стоматолози
Година2017
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници102
НаличностВ наличност
Цена
13,00 лв.

Описание

Моногафията „Лош дъх“ на проф. Владимир Панов разглежда въпроси свързани исторически данни, разпространение, етимология, класификации, понятия. Тук са отразени не само оралните, но и екстраоралните причини за това състояние, отношението на Helicobacter pylori. Внимание е обърнато на дентални състояния и отношението им към лошия дъх, методите за диагностика, повлияване и лечение. Авторът ни запознава с оригинални лични негови изследвания по проблема.

Трудът е написан интересно и завладяващо, на ясен и разбираем език. Отговаря на критериите за научен текст. Направен е цялостен преглед на съвременните разбирания и научни постижения. В книгописа са посочени публикации и автори, с най-съществените и значими изследвания по въпроса, както по света, така и в нашата страна. Книгата би представлявала интерес не само за специалисти по орална медициина, но и за лекари, студенти и обикновенни читатели.


Други книги от За стоматолози

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация