КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Болест на Турет, други хронични тикове и често съпътстващи разстройства

Болест на Турет, други хронични тикове и често съпътстващи разстройства

 
АвторДимитър Терзиев
ИздателствоСофтпрес
Каталожен №669
Година2015
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници128
НаличностВ наличност
Цена
10,00 лв.

Описание

Тази книга е написана, за да помогне на родителите, професионалистите от помагащите професии и в различна степен за децата с болестта на Турет и други хронични тикове.

При хроничните заболявания, за които все още не съществува лечение, отстраняващо напълно болестта, е важно родителите, децата и възрастните болни да имат повече и по-достоверна информация за болестта си. Това ще им помогне да се справят по-добре, да придобият увереност, че контролират живота си, да изградят по-добро самочувствие.

Благодарение на информацията в тази книга, страдащите от болестта на Турет ще излязат от индивидуалните и груповите митове за тези заболявания и ще приемат реалността за тях такава, каквато е тя всъщност и ще водят по-добър и пълноценен живот.

Доц. Димитър Терзиев е детски психиатър, началник на дневно отделение към Клиника по детска психиатрия „Св. Никола” на УМБАЛ-Александровска, София и главен асистент към Катедра по психиатрия на Медицински университет, София.

Притежава специалности по психиатрия от 1986 г. и детска психиатрия от 1997 г. Провежда поредица от стажове във Франция в детско-психиатрични служби (Париж -1987 г., Тур - 1987 г., Марсилия - 1993 г. и Лион - 1996 г. по програма TEMPUS). Заедно с група детски психиатри и психолози завършва първото обучение по фамилна терапия в България по програма на Университета в град Лунд, Швеция.


Други книги от Детска психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация