КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Детската градина - щастливо място - Книгата за родители без нито едно "трябва"

Детската градина - щастливо място - Книгата за родители без нито едно

 
АвторТеодора Пампулова
ИздателствоКлевър бук
Каталожен №1436
ISBN9786192361327
Година2019
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници186
НаличностВ наличност
Цена
16,00 лв.

Описание

"Детската градина - щастливо място" е практически ориентирана и е предназначена за родители на деца, които ще постъпят в детска градина или вече я посещават. Тя е базирана на така наречената игрова терапия - достъпна за практикуване у дома с изключително бързи и позитивни резултати.

Книгата съдържа насоки и препоръки, с които можем да направим постъпването в детското заведение по-лесно не само за детето, но и за цялото семейство. Можем да я използваме и тогава, когато често чуваме от детето си "Не искам на детска!".

Чрез духовитите, изненадващите и интересните идеи в книгата, можем лесно да помогнем на малкия човек да приеме детското заведение като спокойно, безопасно и щастливо място.


Други книги от Детска психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация