КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Мигрена и главоболие

Мигрена и главоболие

 
ИздателствоСофтпрес
Каталожен №566
ISBN9789546855428
Година2008
Размер12 х 26 см.
КорицаМека
Страници160
НаличностВ наличност
Цена
8,00 лв.

Описание

Какво трябва да знаем за тях

Поредицата „Личен лекар” е написана от изявени специалисти в съответните области и е публикувана в сътрудничество с Британския лекарски съюз. Българските издания под редакцията на проф. д-р Алина Малеева, д.м.н., са адаптирани към изискванията на нашето здравеопазване. С цветни илюстрации и на достъпен език книгите разглеждат голяма част от болестите на нашето съвремие. Така читателят лесно и бързо може да разбере своето заболяване и как да се справи с него.

Главоболието е често срещано в днешно време. Повечето пъти то продължава кратко време и се дължи на известна причина. Тези типове главоболие обикновено не са притеснителни за болния, тъй като причината за тях е явна. Понякога обаче главоболието е с неясен произход. За щастие, в повечето случаи то не е следствие на някакво голямо зло. Настоящата книга ще ви помогне да откриете причините за вашето главоболие и ще ви научи как да контролирате симптомите.


Други книги от Мозъкът и нервната система

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация