КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

КОИ СМЕ НИЕ? Всичко, което трябва да знаете за психологията. Как възприемаме, чувстваме и обичаме.

КОИ СМЕ НИЕ? Всичко, което трябва да знаете за психологията. Как възприемаме, чувстваме и обичаме.

 
АвторЩефани Щал
ИздателствоХермес
Каталожен №2281
ISBN9789542622680
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници344
НаличностВ наличност
Цена
19,00 лв.

Описание

Как е устроена човешката психика? Има ли ментална или духовна рамка, присъща на всички хора? Доколко сме подвластни на емоциите, мислите и житейския опит?

Бестселърова авторка и психолог номер 1 на Германия, Щефани Щал представя дълбоки прозрения за взаимовръзките между възприятията, съзнанието и поведението.

Тя анализира по разбираем и увлекателен начин научно доказани факти: защо чувството за щастие ни мотивира, колко субективно е светоусещането и как ранните преживявания оформят представа ни за самите нас и определят самочувствието ни.

Разгледани са детайлно и четирите основни психически потребности и начините им на продуктивно удовлетворяване, за да постигнем хармония със себе си и околните.

В книгата са включени подробни протоколи от терапевтичната практика на авторката, както и ценни насоки за разрешаване на душевни конфликти, което прави това пътуване в най-съкровените кътчета на човешката същност истинско преживяване


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация