КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

МЪЖЪТ ПОД ОДЕЯЛОТО - Инструкции за употреба

МЪЖЪТ ПОД ОДЕЯЛОТО - Инструкции за употреба

 
АвторЯна Стоянова
ИздателствоЕрове
Каталожен №2245
ISBN9786197736090
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници220
НаличностВ наличност
Цена
16,00 лв.

Описание

Как се използва мъж под одеяло и въобще има ли той почва у нас?

Какво е да усещаш вятър в косата и бръмбари в душата, когато имаш „творчески запек“, а ръцете те сърбят да пишеш? Води ли всичко това до ляво кроше от живота, когато не знаеш комшия ли ти намига, или извънземни си правят дискотека на балкона ти? Колко трае оргазмът на кита и каква е ползата от безполезните съвети?

На тези и още куп други въпроси, бълбукащи в женската глава, ще намерите отговор в новия ми сборник с весели истории, скъпи читатели. Ще ви разкажа също как се прави филм, какво е зимна сватбарска елегия и каква е връзката между Хосе Карерас и баницата с праз.

За десерт съм ви приготвила и нещо сладичко – приключенията на кифлата Русалия Молска (руса е и обича МОЛ-а), на която всяка мисъл се плъзга накриво покрай разума, преди да излезе наяве, за да я накисне в най-дълбокото на ситуацията.


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация