КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

НОВАТОРИТЕ. Как неконформистите движат света

НОВАТОРИТЕ. Как неконформистите движат света

 
АвторАдам Грант
ИздателствоКръгозор
Каталожен №2235
ISBN9789547714731
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници368
НаличностВ наличност
Цена
31,00 лв.

Описание

Кои са новаторите? Те виждат нещата различно. Те не се съобразяват със статуковото. Те не само мечтаят, но и създават. Те творят и вдъхновяват. Те движат човечеството към прогрес. Книга, която ще промени и вас!

Има два пътя за постигането на цел - конформизъм и новаторство, казват психолозите. Конформизмът е следване на множеството по-добре познати пътища и поддържане на статуквото.

Новаторството е поемането по неотъпкан път: защитаването на нови идеи, които не отговарят на общоприетите правила, понякога дори са революционни и рано или късно водят до подобрения, напредък, прогрес. Разбира се, нищо не е напълно ново, тъй като всичките ни идеи са повлияни от вече наученото.

"Според моето определение новаторство означава раждане, внедряване или развиване на идея, която е едновременно нова и практична, относително необичайна в дадена област и има потенциал да я подобри. Новатори са хората, които превръщат идеите си в реалност.

Стимулират творчеството и вдъхновяват и другите да бъдат съзидателни и иновативни личности. Те имат естествена склонност да прегръщат несигурността и да не се съобразяват с общественото одобрение; просто не се притесняват от цената на неконформизма.

Програмирани са да се борят с отживели вярвания, да бъдат бунтовници, революционери, подбудители, отцепници и опозиционери, които не се поддават на страха и не се притесняват от отхвърляне или осмиване. Тази книга ще ви предостави практически инструменти, с които да отприщите скритите си творчески сили и да станете новатори!"
Адам Грант

"Новаторите е една от най-значимите и увлекателни книги, които съм чела някога, пълна с изненадващи и силни идеи. Тя не само ще промени гледната ви точка за света, а може да преобърне самия ви начин на живот. И е много възможно да ви вдъхнови да промените света си."
Шерил Сандбърг, главен оперативен директор на Facebook и автор на предговора

"След като създадох стотици видове бизнес - от авиокомпании до влакове, от музика до мобилни телефони, а сега и компания за космически туризъм, най-големите ми предизвикателства и успехи бяха свързани с убеждаването на други хора да погледнат на света по различен начин. Новаторите разкрива как може да се постигне това и ще ви вдъхнови за творчество и промяна."
сър Ричард Брансън, основател на The Virgin Group

Адам Грант е организационен психолог, има бакалавърска степен от Харвард и докторска степен от Университета в Мичиган. Автор е на четири книги - бестселъри на New York Times, продадени в милиони копия и преведени на 35 езика. Консултира клиенти като Google, NBA, Bridgewater, фондация Гейтс.

TED лекциите му са гледани повече от 20 милиона пъти. Признат е за една от десетте най-влиятелни личности в света в областта на мениджмънта, присъства в класациите 40 под 40 на Fortune. Живее във Филаделфия със съпругата си Алисън и трите им деца.


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация