КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Предимство във всекидневието - Лесни стратегии за увеличаване на ефективността и оползотворяване на всеки ден

Предимство във всекидневието - Лесни стратегии за увеличаване на ефективността и оползотворяване на всеки ден

 
АвторДейвид Хорсиджър
ИздателствоАнхира
Каталожен №1568
ISBN9789542929819
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
НаличностВ наличност
Цена
10,00 лв.

Описание

Авторът на бестселърите на Wall Street Journal Дейвид Хорсиджър често чува как ръководителите се оплакват, че ръцете им са повече от пълни, опитвайки се да балансират множеството задачи, пред които са изправени ежедневно.

Въпреки, че никога не си е поставял за цел да бъде експерт по производителността, Хорсиджър осъзнава, че през годините е разработил и възприел десетки изключително практични техники за пестене на време и енергия, които биха могли да помогнат на днешния лидер. Основната цел е да станете толкова ефективни в малките неща, че да имате достатъчно време за по-смислени взаимодействия.

В "Предимство във всекидневието", ще научите стратегии като идентифициране на ключовите действия за създаване на разлика, върху които да насочите усилията си. Може би е време да зададете личен или дори фирмен "час на мощност", през който не посещавате срещи, не отговаряте на телефона или отговаряте на мейли, създавайки време и пространство, за да се съсредоточите наистина и да свършите нещата.

Тридесет и петте силно въздействащи идеи, които Хорсиджър представя в кратки, бързо четими глави, са лесно приложими и мощни сами по себе си. Взети заедно, те образуват солидна вълна от ефикасност, която ви позволява да правите повече, да поддържате енергията си и да сте сигурни, че сте в състояние да уважавате всичките си взаимоотношения - както лични, така и професионални.
 


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация