КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

ЗНАЧЕЩИ СЪВПАДЕНИЯ. Сляп късмет или щастлива случайност

ЗНАЧЕЩИ СЪВПАДЕНИЯ. Сляп късмет или щастлива случайност

 
АвторБърнард Байтман
ИздателствоБард
Каталожен №2231
ISBN9786190301998
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници250
НаличностВ наличност
Цена
19,00 лв.

Описание

Сляп късмет или щастлива случайност. Д-р Байтман разширява разбирането ни за странните съвпадения, които ни се случват, като ги разглежда с опитното око и разбирането на психиатър, който се ангажира с разгадаването на преживените мистерии от неговите пациенти. Докато четете, очаквайте да преживеете нови вълнуващи съвпадения.

Просто съвпадение ли е, че сте забелязали тази книга за съвпаденията? След като я прочетете, навярно ще се съгласите с автора, че някои от синхроничностите са много повече от сляп късмет или щастлива случайност.

Те също така дават ключ за холистичната тъкан на реалността, като свързват всичко и всички в едно. Силно ангажиращ и цялостен преглед на едни толкова удивителни форми на човешкия живот.

"Пълна с изумителни примери, тази важна книга представя типология на съвпаденията и случайностите, като внася необходимата концептуална строгост в изучаването и разбирането им.

Байтман показва как, независимо от причината за възникването или механизма им, можем да използваме съвпаденията, за да обогатим живота си и да помогнем за духовното изцеление на обществото. Прочетеното ще подложи на съмнение това, което мислите, че знаете за живота и за ролята си на този свят."
Брус Грейсън, доктор по медицина, почетен професор по психиатрия и неврология в Университета на Вирджиния

"Синхроничността ви свързва с нелокалното съзнание и с другите. Щастливите случайности са възможност, но се изисква и подготовка. Тази книга е отличен пътеводител за това."
Дийпак Чопра, доктор по медицина


Други книги от Езотерика и окултизъм

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация