КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Едгар Кейси: Как да открием призванието на душата си

Едгар Кейси: Как да открием призванието на душата си

 
АвторМарк Търстън
ИздателствоХермес
Каталожен №1234
ISBN9789542619949
Година2020
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници288
НаличностНяма наличност
Цена
15,90 лв.

Описание

Практически методи да намерим своя път в живота и кариерата.

Само когато се свърже с Висшия си Аз и тръгне по пътя на предназначението си, човек постига вътрешен мир и душевна хармония. Как обаче да намерим своето призвание?

Подтиквани от вътрешна неудовлетвореност, все повече хора търсят цел и висш смисъл в живота си и се стремят към личностно и духовно израстване. Според Едгар Кейси всички се раждаме с определени умения и таланти, за да изпълним своята уникална мисия на земята.

Целта на тази мисия не са богатство или слава, а принос към общото благо и духовна еволюция. Само когато се свърже с Висшия си Аз и тръгне по пътя на предназначението си, човек постига вътрешен мир и душевна хармония. Как обаче да намерим своето призвание?

Психолог и преподавател, Марк Търстън работи 36 години в основаната от Кейси асоциация, като разработва система от техники и упражнения как да открием мисията си. Методите му се основават не само върху идеите на Едгар Кейси, но и върху трудовете на видни учени като Виктор Франкъл и Карл Юнг.

В тази книга той описва нужните практически инструменти за задълбочено себепознание и реализиране на индивидуалната духовна мисия. Прилагайки тези методи, ще можете да постигнете баланс между материалните и духовните си стремежи, да откриете подходящата за вас сфера на дейност и най-вече - да придадете по-висш смисъл на живота си.


Други книги от Езотерика и окултизъм

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация