КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Питай сърцето

Питай сърцето

 
АвторАндрей Николов
ИздателствоАнхира
Каталожен №2154
ISBN9789542929925
Година2023
Размер13 х 20 см.
КорицаМека
НаличностВ наличност
Цена
25,90 лв.

Описание

"Ако не тръгнеш и не направиш първата крачка към целите и мечтите си, никога няма да пристигнеш там, където твоето сърце копнее да бъде.

Ако не напуснеш зоната си на комфорт, няма да успееш да се разшириш, нито да придобиеш нови умения и качества, толкова важни за теб.

Ако правиш компромиси с най-дълбоката си същност, никога няма да имаш това, което искаш - Божествената и Вселенска енергия ще направи същия компромис с теб!

Ако те е страх от непознатото и новото, ще си останеш там , където си, с това, което не те устройва, но с което си свикнал.

Ако не обичаш и уважаваш себе си, защо някой друг да те обича и уважава?

Ако не си готов да останеш сам, как ще се срещнеш със себе си, как ще разбереш толкова важни неща за живота, който ти е даден? Бъди себе си поради личен избор, а не защото "така трябва".

Ако се примиряваш с по-малко, никога няма да заслужиш и постихнеш всичко, което твоето сърце и душа желаят и заслужават."
Андрей Николов


Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация