КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Книги за йогаАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГенетика и генетични болестиГастроентерологияГериатрична МедицинаДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииМикробиологияКниги за ароматерапия и етерични маслаНеврологияНефрологияНеврохирургияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияОбществено здравеПаразитологияПатологияПедиатрияПулмологияПсихология , психотерапия, психоанализаРентген - Образна диагностикаРевматологияСпешна медицина и интензивни грижиаСпортна медицинаСестрински грижиСоциална медицинаСъдебна медицинаСексуална медицинаТоксикологияТрудова МедицшнаУНГ - ОториноларингологияУрологияУчебници за мед. студентиФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитация, ерготерапияХематологияХепатологияХистология, ембриология ,цитологияХирургияХигиена и мед. екологияХимия
ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

НАРЪЧНИК ПО ЙОГА ЗА ЛИЦЕ - 30 практики за блестяща и здрава кожа

НАРЪЧНИК ПО ЙОГА ЗА ЛИЦЕ - 30 практики за блестяща и здрава кожа

 
ИздателствоАлександрия
Каталожен №2122
ISBN9786197720037
Година2023
Размер13 х 20 см.
КорицаМека
Страници232
НаличностВ наличност
Цена
21,00 лв.

Описание

"По дрехите посрещат... Тази фраза ни е позната от години и ни показва колко важен е външният вид в живота ни. По дрехите - не става въпрос буквално само за това, което избираме да облечем сутрин, преди да тръгнем за работа, а и за начина, по който изглеждаме самите ние.

Състоянието на лицето е едно от първите неща, които забелязваме един в друг, когато се срещаме с хора в ежедневието си. И за части от секундата го оценяваме - с лунички, с несъвършенства, с гладка и нежна кожа, с розов оттенък, с бръчки или петна, със сивкав тен и уморен вид.

Начинът, по който изглежда кожата ни, може пряко да повлияе и на нашето самочувствие. Ако сутрин се събуждаме и виждаме красивата си кожа - без бръчки, тъмни кръгове под очите или други проблеми, ще се усмихваме на отражението в огледалото и ще се изпълваме с любов към себе си и света. Това незабавно ще се отразява и на отношенията ни с хората по позитивен начин.

Това е целта на тази книга - да се събуждаме с усмивка, която е предизвикана от сиянието на лицето ни. Приятно четене и практикуване!"
От издателството


Съдържание

Увод
История на йогата за лице
Защо е важна и какви са ползите от йогата за лице?

  • Основните неща, които трябва да знаете за йогата за лице
  • Основни ползи от практикуването на йога за лице

Истории на хора, които са практикували йога за лице, и какво са постигнали
Упражненията

  • Упражнения за загрявка
  • Упражнения в областта на челото
  • Упражнения в областта около очите
  • Упражнения в зоната около устата
  • Упражнения с устните и зоната около тях
  • Упражнения за назолабиалните гънки
  • Упражнения за бузите
  • Упражнения за шията и челюстта
  • След упражненията
  • Съвети за визуализация
  • Специфичните зони на тялото
  • Йога за лице, когато нямате никакво време

Допълнителни съвети, с които да поддържате кожата си чиста и здрава

  • Съвети за грижа за кожата

На финала


Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация