КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Светкавица в огледалото

Светкавица в огледалото

 
АвторДжейн Ан Кренц
ИздателствоХермес
Каталожен №2101
ISBN9789542622147
КатегорияТрилъри
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници296
НаличностВ наличност
Цена
17,90 лв.

Описание

Те трябва да разкрият мистерията преди още невинни хора да са платили с живота си.

Експериментът на Оливия ЛеКлер с бързите срещи върви отчайващо зле. Първият кандидат за сърцето ѝ се оказва сериен убиец, който се опитва да отнеме ѝ нейния живот. Тя обаче го неутрализира с помощта на паранормално оръжие. След това се появява отдавна смятаният за покойник Харлан Ранкурт. Загадъчният млад мъж обаче не е там, за да намери любовта, а защото се нуждае от помощта ѝ.

Харлан е убеден, че Оливия, която получава видения, е оракул като баба си и че именно тя е ключът към разгадаването на мистериозното изчезване на тайна правителствена лаборатория. Но никой не знае каква е всъщност крайната цел на Харлан. Някога баща му е управлявал Фондацията като престъпна групировка, чийто наследник е трябвало да бъде синът му. Дали не се е завърнал, за да предяви претенции към наследството си?

Макар да си нямат доверие, Оливия и Харлан скоро разбират, че могат да разчитат единствено един на друг, за да оцелея


Други книги от Трилъри

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация