КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Мистериум

Мистериум

 
АвторДийн Кунц
ИздателствоИзток-Запад
Каталожен №2088
ISBN9786190111856
КатегорияТрилъри
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници336
НаличностВ наличност
Цена
22,00 лв.

Описание

Единадесетгодишният Уди Букман не е изрекъл и дума през целия си живот. Не го прави и когато баща му загива при странен инцидент.

Нито когато майка му Меган му казва, че го обича. За нея е важно той да бъде в безопасност и да е щастлив. Но Уди е разтревожен и уплашен, защото вярва, че зад смъртта на баща му стои чудовищно зло. Зло, което заплашва да погуби и тях двамата с Меган.

Кип е необикновено куче със сърце, златно като породата му. Когато чува тревожните мисли на момчето, което умее да общува като него без думи, Кип разбира, че трябва да го намери, преди да е станало твърде късно. Междувременно страховитите подозрения на Уди започват да стават реалност. Някой идва за момчето и майка му. И не е сам... Само сила, по-голяма от злото, може да спре това, което предстои.

"Трудно е да се намери по-симпатичен герой във фантастиката от Кип. Този роман е бъдеща класика."
Асошиейтед прес

"Дълбоко завладяваща история... Не е за изпускане. "
Провидънс джърнъл

"Умението на автора да създава напрежение достига нови висоти."


Други книги от Трилъри

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация