КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Фина моторика №1 за деца на 4 - 7 години

Фина моторика №1 за деца на 4 - 7 години

 
АвторЛидия Бачева
ИздателствоСкорпио
Каталожен №2064
ISBN9789547925946
Година2014
РазмерА4
КорицаМека
Страници32
НаличностВ наличност
Цена
5,00 лв.

Описание

Книжката е съобразена с възрастовите и изобразителните възможности на децата от 5-6 годишна възраст. Подходяща е за допълнителна работа в детската градина и у дома. Може да се използва от изявени деца на 4 години, както и за лесни упражнения за деца до 7 години.

Съдействат за развитие на наблюдателност и устойчивост на вниманието, развитие на мисленето, усвояване на графични умения във връзка с подготовката на децата за писане.

Писането е сложна психомоторна дейност, за овладяването на която е необходима предварителна системна подготовка, включваща упражнения за точно изпълнение на образец (образци, графични елементи, линии), възпроизвеждане на графични елементи и образци в определено пространство, упражнения за замах на движенията и усъвършенстване на умението за изобразяване на различни видове линии по опорни точки.


Събуждат интереса и любознателността на децата, развиват интелекта, помагат им в разпознаването на звуци и букви и тяхното възпроизвеждане.

За да оцветите тази книжка препоръчваме да използвате моливи или пастели, за да избегнете цветовете да се отбележат на другата страница.


Други книги от Образователни книжки за деца

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация