КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

50 игри и упражнения за по-добра концентрация

50 игри и упражнения за по-добра концентрация

 
АвторМарин Дювулди
ИздателствоКлевър бук
Каталожен №1229
ISBN9786197386745
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници70
НаличностВ наличност
Цена
25,00 лв.

Описание

50 упражнения, с които да засилите концентрацията на вашето дете, създадени от Марин Дювулди, специализиран обучител по позитивна психология.

Не е достатъчно просто да кажем на детето си да се концентрира, за да успее да го направи. Умението да се концентрираш може да бъде придобито и благодарение на прости упражнения под формата на игра, практикувани редовно, децата успяват да напреднат бързо. Да се научат да се концентрират, означава да впрегнат цялата си енергия и всички свои интелектуални способности в осъществяването на дадена задача. Това се случва най-лесно, когато те се забавляват.

Специализираният преподавател Марин Дювулди е създала 50 упражнения, които да помогнат на вашето дете да развие своите способности да внимава и да се концентрира. Тези упражнения под формата на игра са прости за изпълнение: вашето дете може да ги изпълнява само или с вас, ако желаете да бъдете до него в това.

В тази книга ще откриете:

  • упражнения за слухова концентрация (слуша даден звук, след това се опитва да отгатне от кой предмет би могъл да идва) и визуална концентрация (наблюдава дадена картина, след това я скрива и се опитва да я опише);
  • упражнения за телесна концентрация (играта с огледалото) и такива за отпускане (йога пози и други);
  • карти, които да изреже и да запази.

Други книги от Образователни книжки за деца

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация