КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Защо се разболяваме - Къде е коренът на повечето хронични болести и как да се борим с тях

Защо се разболяваме - Къде е коренът на повечето хронични болести и как да се борим с тях

 
АвторБенджамин Бикман
ИздателствоБард
Каталожен №2054
ISBN9786190301851
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници384
НаличностВ наличност
Цена
25,00 лв.

Описание

Списъкът с болести в развитите страни е тягостно дълъг - сърдечни болести, диабет, Паркинсон и Алцхаймер... Знаем за тези болести повече отвсякога, но сякаш сме безсилни. Но има тайна, която обединява всички - завишеното равнище на инсулина. Той ли е движещата сила на всички тези страдания?

В Защо се разболяваме Бенджамин Бикман разкрива коренната причина за съвременните заболявания и предоставя кратка и ясна пътна карта. Професор Бикман представя не само лесно разбираемо ръководство как и защо се развива инсулиновата резистентност, но и наръчник за лечение.

"Независимо дали се интересувате от загубата на излишни телесни мазнини, оптимизирането на мозъчните функции, предпазването от сърдечни заболявания, намаляването на риска от рак или подобряването на фертилността, този експертен преглед на научните изследвания не оставя нито един камък непреобърнат.

Съществуват много малко автори, притежаващи експертните знания и умения, както и способността да свържат точките на данните по начин, заслужаващ доверието на професионалистите в здравеопазването, изследователите и научно грамотната публика.

Тази книга, предоставяща педантични референции, несъмнено ще служи като ценен източник за години занапред."
Джорджия Иди, доктор по медицина, психиатър, специалист по хранителните разстройства


Други книги от Здраве

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация