КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Просто дишай - От 8 години до 12 години

Просто дишай - От 8 години до 12 години

 
АвторМалика Чопра
ИздателствоКибеа
Каталожен №1853
ISBN9789544749644
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници128
НаличностВ наличност
Цена
21,00 лв.

Описание

Медитация, осъзнаване на момента, движение и още. Просто дишай е достъпно и увлекателно написано помагало по медитация и осъзнатост с цветни илюстрации, подходящо за възрастова група 8 - 12 години.

Всъщност книгата е незаменим помощник и за всеки извън детско-юношеската възраст, който иска да овладее простички техники за докосване до вътрешната си същност и прави първи крачки в запознаването с тези духовни практики. Авторката е дъщеря на духовния гуру Дийпак Чопра, който написва предисловието към книгата.

Ръководството по самопознание чрез медитация и осъзнатост за деца и тийнейджъри съдържа упражнения, които ще им помогнат да се справят с всекидневни проблеми, както и съвети за по-здрав, щастлив и пълноценен живот.

Насоките за използване на дихателните техники и насочваните медитации са подходящи в редица често срещани житейски ситуации и сценарии, свързани с темите:

  • Какво представлява стресът (тревожността) и как да го преодоляваме?
  • Как да заспиваме по-лесно?
  • Как да укрепим вярата в себе си?
  • Как да постигнем концентрация, когато се подготвяме за училище, тестове и изпити или друга работа?

Начинаещите ще изучат основите на медитацията и ще овладеят първите ѝ стъпки, а по-опитните ще разберат как да я практикуват по-добре. Другите две книги от трилогията на Малика Чопра - специалист по физическо, психическо и емоционално здраве, са Просто чувствай и Просто бъди, какъвто си.


Други книги от Детска психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация