КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Просто чувствай - От 8 години до 12 години

Просто чувствай - От 8 години до 12 години

 
АвторМалика Чопра
ИздателствоКибеа
Каталожен №1852
ISBN9789544749552
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници128
НаличностВ наличност
Цена
21,00 лв.

Описание

Как да бъдеш по-силен, по-щастлив, по-здрав и още. Ръководството Просто чувствай е подходящо за възрастова група 8 - 12 години. То предлага на младите хора, родителите и учителите три базови съвета, с чиято помощ да решават проблеми, да използват вътрешната си сила, да владеят чувствата си и да повишат емоционалната си осъзнатост и интелигентност. Авторката е дъщеря на духовния гуру Дийпак Чопра, който написва послесловието към книгата.

Пълноцветното издание запознава младия (и не само) читател с базовите градивни елементи на устойчивостта и издръжливостта и разглежда важни теми като гъвкавостта, отговорността, общуването, креативността и самопознанието. Все по-важна става способността на децата и тийнейджърите да бъдат независими и да посрещат трудностите с кураж.

Ръководството предоставя на родителите и учителите ресурси, които ще помогнат на малкия и младия човек да се ориентира самостоятелно в живота. Просто чувствай е сред малкото заглавия на тема социално и емоционално здраве, което се обръща непосредствено към децата.

Втората в трилогията илюстровани книги с техники, съвети и насоки за деца (и възрастните в живота им) помага на децата да владеят емоциите си и да направят позитивен избор във всяка житейска ситуация:

  • разбери какво е нужно на тялото и на ума ти, за да си щастлив и здрав;
  • научи се да приемаш чувствата си;
  • изпитвай гордост и радост от всичко, което правиш - всеки ден;
  • подбирай думите, за да се изразяваш по-ясно... и още.

Другите две книги от трилогията на Малика Чопра - специалист по физическо, психическо и емоционално здраве, са Просто дишай и Просто бъди, какъвто си.


Други книги от Детска психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация