КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Нива на здраве. Науката хомеопатия - том 2

Нива на здраве. Науката хомеопатия - том 2

 
АвторДжордж Витулкас
ИздателствоКибеа
Каталожен №1822
ISBN9789544748937
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници214
НаличностВ наличност
Цена
18,00 лв.

Описание

Професор Джордж Витулкас накратко споменава идеята за нивата на здраве в основния си труд Науката хомеопатия, публикуван още през 1977 г. След близо 60-годишен опит и усърдно наблюдение в хомеопатичната практика сега представя цялостно разработена практическа теория за приложение в ежедневната практика.

Вторият том Нива на здраве е изключително оригинален принос за хомеопатията и медицината като цяло. Витулкас обяснява изчерпателно своята концепция за 12-те нива на здраве, като се спира подробно на съответните индикации за всяко едно от тях. Очертава възможните реакции на защитния механизъм на организма към хомеопатичното лечение, както и тяхното значение.

Поднася готови и ясни формули за разпознаване на състоянието на пациента след предписаното лекарство, както и прогноза за развитието на лечението. Дава безценни съвети на практикуващите за правилна оценка при проследяването на тежките случаи.

Книгата представя истински новаторска теория, основана на един изключително важен и пренебрегван компонент в хомеопатичното предписване – нивата на здраве, за която всички лекари по хомеопатия могат само да бъдат благодарни.


Други книги от Книги за хомеопатия

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация