КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Ангажираност и обучение на служителите - Хора в организациите. Потенциал, развитие и принос

Ангажираност и обучение на служителите - Хора в организациите. Потенциал, развитие и принос

 
АвторВихра Найденова
ИздателствоИзток-Запад
Каталожен №1656
ISBN9786190110569
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници352
НаличностВ наличност
Цена
25,00 лв.

Описание

Какво е ангажираност на служителите? Как да я постигнем в нашата организация?

Вечните въпроси, които си задават мениджърите и експертите по човешки ресурси, както и организационните психолози, намират своите отговори в тази книга. Защо ангажираността е важна за вашите организации и бизнес? Как влияе на трудовото представяне и бизнес резултатите?

Представено е пътуване в човешката същност на ангажираността и най-важните фактори, които ѝ влияят. Дискутирани са ролята на обучението и развитието, лидерството и взаимоотношенията, комуникацията, намирането на значение и смисъл за подсилване на ангажираността. Изложени са ценни проекти в областта на управление на трудовото представяне, центрове за оценка и развитие, вътрешно организационно консултиране.

Вихра Найденова, доктор по психология, преподавател в Софийски университет "Св. Климент Охридски" в областта на трудовата и организационната психология и управление на човешките ресурси, с допълнително образование и опит в преподаването на студенти и експерти в университети в Германия и Австрия.

Авторката има над 15 години професионален стаж като стратегически бизнес партньор в сферата на подбора, развитието и консултирането в международни организации. Опит в стратегическото консултиране и управление на човешките ресурси във финансовия, ритейл и ИТ сектора в България, Германия и Австрия. Преподавател, консултант и вдъхновител на нови проекти. Диплома за коуч, издадена от "Practitioner, Institute of Leadership and Management".

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация