КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Имате 3 минути - КАЖЕТЕ ПО-МАЛКО, ПОСТИГНЕТЕ ПОВЕЧЕ

Имате 3 минути - КАЖЕТЕ ПО-МАЛКО, ПОСТИГНЕТЕ ПОВЕЧЕ

 
АвторБрант Пинвидич
ИздателствоLocus
Каталожен №1617
ISBN9789547833111
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници248
НаличностВ наличност
Цена
19,00 лв.

Описание

За професионалистите, които искат да получат повече резултати с по-малко думи.

За да успеете, трябва да можете само чрез гладкия поток и качеството на информацията да грабнете и да задържите вниманието на публиката си достатъчно дълго, че да я преведете през началния процес на взимане на решения.

Слушателите трябва да придобият представа за идеята ви, да си представят как би им била от полза и след това да реагират с потенциално действие или по-нататъшен интерес. Имате около три минути.

Тази книга е посветена на умението не просто да говорим спокойно пред хора, но и да го правим ефектно и ефективно!

Хората често смятат, че добрата презентация е вид шедьовър на ораторското майсторство. Изпълнена със сложни аргументи, тя няма как да е по-кратка от поне 20 минути. Брант твърди, че това убеждение е категорично невярно. Когато говорим пред хора, казва той, разполагаме с три минути, в които трябва да им внушим да ни вземат насериозно. Успеем ли, сделката ни е сигурна, а гаранция за успех ни дава "Правилото на 3-те минути".

То представлява кратък алгоритъм, съдържащ отговорите на четири основни въпроса - "Какво представям?", "Как работи то?", "Сигурен ли съм, че е нужно?" и "Мога ли да изпълня онова, което обещавам?". Кратките и точни отговори на тези въпроси могат да се комбинират успешно в триминутна ударна презентация, която да ни донесе успех пред всяка аудитория.

От сделки със стоки и услуги до рекламни послания, от представяне на курсови и дипломни работи до служебни презентации и проекти, от кандидатстване за работа до "TED Talks" - правилото на 3-те минути се оказва изумително полезно!

"Имате 3 минути" е простичка и достъпна система, която е показала на стотици - от изпълнителни директори на компании в топ 100 на списание Fortune до президенти на родителско-учителски асоциации - как да използват холивудски повествователни техники, за да опростят посланието си и да получат повече с по-малко думи.

Ще можете да направите страхотно представяне на всяка една идея във всяка една ситуация, така че публиката ви не само да запомни посланието ви, но и да успее да го предаде на свои приятели и колеги.

Ще видите как методите на Брант работят в голям диапазон от ситуации, вариращи от презентация на възможните инвестиции в прохождаща биотехнологична компания до представяне на оферти за спонсорство на водещи спортни стадиони, и какво ли още не.

Сега е ваш ред. 3-минутното правило ще ви въоръжи с лесен и безопасен метод за разбиване на всяка една идея до съставните ѝ части и преструктурирането ѝ за максимален ефект. Опрости. Кажи по-малко. Вземи повече.

Брант Пинвидич е холивудски режисьор и продуцент с огромен опит, продал стотици филмови и телевизионни проекти - някои от тях високорискови - на различни студиа и телевизионни канали по целия свят. Провежда семинари, на които представя системата си за успешни презентации и продажби.


Други книги от Книги за общуването

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация