КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Ресурсно подпомагане на деца и ученици със специални образователни потребности

Ресурсно подпомагане на деца и ученици със специални образователни потребности

 
АвторПетя Марчева-Йошовска
ИздателствоФабер
Каталожен №1580
ISBN978-619-00-1434-8
Година2023
Размер15 х 23 см.
КорицаМека
Страници266
НаличностВ наличност
Цена
32,00 лв.

Описание

Трето преработено и допълнено издание

Предвид трудността в изследване на мащабността на за­дадената тема настоящото изследване няма амбицията да даде готови решения на всички проблеми, с които се сблъскват ре­сурсните учители в началото на кариерата си.

Проучването се осъществява с нагласата за по-успешна практическа реализа­ция на ресурсното подпомагане, което да подпомогне успешно­то приобщаване на децата и учениците в общообразователната среда в България.

Тук следва да отбележим, че разглежданият в настоящото изследване проблем у нас към момента не е достатъчно добре анализиран и разработен предвид трудността в проучването и мащабността.

Монографията е предназначена за студенти по специална педагогика и от всички специалности на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, които завършват учителска правоспособност, учи­тели от различни образователни степени и етапи на държавни­те и частните училища в България.

А също така и за всички специалисти в педагогическата практика и за родители, които имат отношение към разглежданата проблематика и въпросите на съвременното българско образование.

Надявам се този труд даде отговори на важни въпроси, свързани с грижите, възпитанието, обучението и подкрепата на децата и учениците със специални образователни потребности у нас, и в същото време да генерира нови идеи в контекста на приобщаващото образование, както и да стимулира нови изсле­дователски търсения както в областта, така и в сродни научни области.


Други книги от Педагогика

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация