КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Четирите лица на съвършенството - Годишна програма за пробуждане на женската енергия

Четирите лица на съвършенството - Годишна програма за пробуждане на женската енергия

 
АвторЛариса Ренар
ИздателствоКръгозор
Каталожен №1526
ISBN9789547714540
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници224
НаличностВ наличност
Цена
18,00 лв.

Описание

От столетия жените са предавали - от уста на уста, от майка на дъщеря - тайните техники на съхраняване и засилване на женската енергия. Тази, която е знаела тайните и е умеела да използва своята енергия, е притежавала невероятна мощ. Мъжете били готови да дадат живота си дори само за една нощ с такава жена - мъдра и интуитивна, сексапилна и могъща.

В "Изворът на женската сила", в нейното продължение "Пазителката на женската сила" и в третата част "Еликсирът на любовта" Лариса Ренар съчетава съвременните постижения на психологията с древните практики и познания, чрез които жените използват енергията на четирите стихии - въздух, земя, огън, вода, за да реализират пълния си потенциал.

"Четирите лица на съвършенството" представлява уникална програма за пробуждане и овладяване на четирите състояния на женската енергия по сезони. Всяка жена се ражда с интуитивното познание на състоянията - кралица, момиче, любовница, домакиня. Кралицата покорява мъжа чрез ума си, любовницата - чрез секса, момичето - чрез чувствата, а домакинята - чрез таланта си да управлява дома и мъжа.

При всяка от нас преобладават едно или две от тези състояния. Но само когато са развити и четирите, ние добиваме цялост, хармония и женска власт. Затова е необходимо да разберем кои са нашите слабо изявени състояния и да ги усъвършенстваме, да се научим да използваме в отделните етапи от живота си различни състояния и да знаем кога и при какви случаи кое от тях да прилагаме.

За да овладеем и четирите състояния до съвършенство, трябва да последваме съветите на Лариса Ренар.

Нейната годишна програма предлага:

  • енергийни и духовни практики;
  • упражнения;
  • медитации;
  • тестове.

Други книги от Популярна психология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация