КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Пробуждането

Пробуждането

 
АвторЛоран Гунел
ИздателствоКолибри
Каталожен №1498
ISBN9786190210337
Година2022
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници144
НаличностВ наличност
Цена
16,00 лв.

Описание

Лоран Гунел (р. 1966 г.) е френски писател и психолог, експерт по личностно развитие. Шест от книгите му са издадени в България от издателство "Колибри" (2009 - 2019). Повечето от тях съчетават романовия сюжет с популярната психология. Не и тази, която държите в ръцете си. Тази книга не ни учи как да живеем по-добре.

Тази книга обвинява. Обвинява онези, които манипулират всички нас: едрия бизнес и многонационалните компании, правителствата и народните избраници с активното съучастие на медиите. Няколко ситуации, колкото измислени, толкова и напълно възможни, ако не и вече съществуващи, ни пренасят в един откровено оруеловски свят, свят на манипулациите. Ще се пробуди ли главният герой Том и дали ако това стане, няма да е твърде късно?

"В романа се спирам на моите лични ключове за декодиране на някои събития, които според мен не са никак безобидни. За да избягна всяка двусмисленост, държа веднага да уточня, че в него не става дума за антиковид ваксините... Те просто не са темата на тази книга. Съсредоточих анализа си върху... всичко останало.

Затова пък...всички исоторически препратки са истински, както и споменатите икономически теории и психо-социологически изследвания."
Лоран Гунел


Други книги от Преводни съвременни романи

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация